2024.05.10

Holig Éva férje mellett szeretett bele a buszvezetésbe

Ez a kampány az ArrivaBus és az MAN Hungary együttműködésében valósul meg.

 

Az Arrivánál kiemelt figyelemmel kísérjük és ünnepeljük a női vezetők és női járművezetők kiemelkedő szerepét és hozzájárulását a közösségi közlekedési szektorban. Külön büszkeség számunkra, hogy vállalatunk élén egy olyan női vezető, Körmendi Anikó áll, aki számára személyesen is kiemelt terület a női munkavállalók szerepe és elismerése. Szeretnénk megosztani veletek egy különleges projektet, amely nemcsak az Arriva, hanem az egész közlekedési ágazat büszkesége lehet.

 

Az Arriva és az MAN különleges együttműködésbe kezdett a "Nők a volán mögött" kampányban, amiben lehetőséget teremtünk arra, hogy a női járművezetők számára inspirációt és támogatást nyújtsunk. Az interjúk és a történetek, mint amilyen Holig Éváé is, nemcsak bemutatják a női buszvezetők sikereit és kihívásait, hanem arra is ösztönöznek mindenkit, hogy még jobban elismerje és támogassa a női munkavállalók szerepét a közlekedésben.

 

Kérünk és hívunk mindenkit, kollégát, utast, ismerőst, családtagot, érdeklődőt, hogy csatlakozzon hozzánk ebben a szép kihívásban és inspirálódjon a "Nők a volán mögött" kezdeményezésben! Legyetek részese annak a változásnak, ami nemcsak a közlekedési ágazatot, hanem az egész társadalmat gazdagítja és fejleszti!

 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vesz ebben az együttműködésben és támogatja az Arriva küldetését a sokszínűség és az egyenlőség előmozdításában!

 

Ismerd meg Éva történetét és a további részleteket az MAN Magyarország weboldalán.